Så får du råd med din drömbåt

Ett fordon behöver inte vara just en bil eller en motorcykel, utan det kan också vara en vanlig cykel eller en båt. Under sommarhalvåret i Sverige är det många som använder just båten för att förflytta sig på det öppna vattnet, men att köpa en båt innebär ganska höga kostnader.

Är du en av många som drömmer om en båt, men som ännu inte haft tillräckligt med pengar för att köpa en? Oroa dig inte! Att köpa en båt behöver inte bli en dyr historia med stora lån som du har hängandes över dig under många år. Med hjälp av våra smarta tips kan du få råd med en båt på andra sätt, t.ex. genom att sälja guld på nätet.

Tre tips för dig som vill köpa båt

Här nedan har vi samlat tre riktigt bra och annorlunda tips på hur du kan få råd med dina drömmars båt.

1. Sälj guld

Du kanske inte har tillräckligt med pengar på banken, men hur ser ditt smyckeskrin ut? Kanske har du en gammal värdefull klocka som du kan sälja, guldsmycken du inte använder eller en gammal ring från en bruten förlovning? Sälj ditt guld med Diamantbrev och få pengar över till båten istället!

2. Köp båt med en kompis

Du kommer troligtvis inte vara ute med båten varje dag. Varför inte gå ihop tillsammans med en kompis och köpa båt tillsammans och sedan dela på alla kostnader (och på tiden som den används)?

3. Hyr båt

Vill du slippa alla kostnader som kommer med båtplats, uppställning under vinter och service? Då kan du testa på att hyra en båt under sommarveckorna istället för att köpa en. Du sparar in många tusenlappar!